LEGO Kreatív Sziget WestEnd: 2016. november 5-6.

2016, hírek

Tedd próbára kreativitásodat 2016. november 5-6-án, a családi LEGO® rendezvénysorozat budapesti állomásán! A helyszínen a programon résztvevők a népszerű LEGO® DUPLO™, Friends™, City™, Nexo Knights™, és Ninjango™ játékelemekből készíthetik el saját építményeiket. Az alkotásoknak csak a képzelőerő szabhat határt!

creativity_island-hu

A LEGO számára kiemelten fontos a gyermekek kreatív gondolkodásának fejlesztése: ennek a képességnek a fejlődése nem csak a játék élményét teszi felejthetetlenné, de a problémamegoldó készséget és a csapatmunkát is fejleszti. Ennek elősegítésére nyújtanak kiváló alkalmat a LEGO Kreatív Sziget programjai, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak szórakoztató, és kreatív elfoglaltságot.

Az őszi színes programok során a gyerkőcök létrehozhatják saját egyedi alkotásaikat, amelyeket megörökíthetnek a LEGO-fotófal előtt. Építményeiket elhelyezhetik az úgynevezett „LEGO Kreatív Szigeten”, legyen az szárazföldi, vízi vagy akár légi modell. Légy te is részese egy igazi, hamisíthatatlan LEGO élménynek!

A rendezvény szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja a látogatókat Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpontban.

Cimkék:
2016-10-28