A valós tér kockáiból épül a digitális királyság

2016, hírek

A valós tér kockáiból épül a digitális királyság. 3600-os játékélmény a dobozokban és a kijelzőkön. A virtuális és a fizikai játéktér összekötésével új, 3600-os játékuniverzumba hív idén a világ legnagyobb játékgyártója. A LEGO Nexo Knights három alappillérre – a klasszikus LEGO építőkészletekre, futurisztikus lovagtörténeti sorozatra és ingyenes mobilapplikációra – épülő világában összekapcsolódik a digitális és fizikai játékélmény.

MERLOK20NEEDSYOU

6 éves kor felett bátran lehet kalandozni ebben az új valóságban, ahol a háromdimenziós teret, a tévéképernyőt és az okos eszközöket szkennelhető pajzsok és gyermeki fantázia kötik össze, ezzel teljesen új szintre emelve a klasszikus építőjátékokat. A gyerekek az erők használatával segíthetnek az öt bátor és fiatal harcosnak megvédeni királyságukat a gonosz Jestro és a lávaszörnyek ellen. 6-12 éves gyermekek elvárásait és vágyait feltérképező kutatás előzte meg a futurisztikus, digitális kalandokra épülő játék kifejlesztését a LEGO Csoportnál.

A LEGO Nexo Knights a már ismert és szeretett, sikerélményekben gazdag építési élményt nyújtja a gyermekek számára, miközben újszerű digitális fejlesztéseket is tartalmaz, így ötvöz mindent, amit a mai gyerekek szeretnek: önkifejezést, erős karaktereket, komoly tartalom által vezérelt történeti szálat és digitális játékokat.” – mondta Casper Thingholm, a LEGO Csoport Globális Marketing Igazgatója, az új termékszéria társfejlesztője, aki hozzátette: “Az új termékeket tesztelő gyermekektől kapott pozitív visszajelzések, ötletek újra és újra megerősítést adtak a munkánk során.

A LEGO Nexo Knights játékkoncepciója lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek összekapcsolják a digitális és fizikai játékaikat, így teljesen új játékélménnyel gazdagodhatnak, függetlenül attól, hogy a játékok felépítésénél vagy az applikáció letöltésénél lépnek be az új univerzumba. Ebben az új és izgalmas játéktérben a gyermekek – épp úgy, ahogy a kockák építésénél is – maguk alakíthatnak mindent. Az ingyenesen letölthető LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 applikáció a játékkoncepció szerves része: arra bátorítja a gyerkőcöket, hogy megkeressék a több mint 170 pajzsot, digitálisan (például a LEGO.hu-n található videókban vagy a tévésorozatban), nyomtatott felületeken (magazinokban, könyvekben vagy a boltokban), illetve a készletekben található elemeken. A pajzsok beszkennelésével tudják aktiválni a digitális játék NEXO erőit. Az applikációban található erők segítenek a NEXO királyság védelmezésében. Az alkalmazás már letölthető az App Store-ból, a GooglePlayből, a Samsung App Store-ból és az Amazon App Store-ból is.

Print

2016 januárjától a hat évesnél idősebb gyermekeknek lehetősége nyílik az öt futurisztikus hős kalandjainak átélésére a tizenöt LEGO Nexo Knights készlet segítségével. Sokféle részlet és átalakítási funkció biztosítja a klasszikus LEGO játékélményt, a figyelmes építőmesterek pedig megtalálhatják a készletekben elrejtett erőket, amelyeket szkennelés után aktiválhatnak az applikációban.

További izgalmas ötletek találhatóak a www.LEGO.com/NEXOKNIGHTS oldalon.

Cimkék:
2016-02-06