Itt a Batman v Superman LEGO Batmobile-ja (Frissítve)

2016, első kép

Jövőre érkezik a Batman v Superman, vagyis a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, és természetesen a LEGO® nem hagyja ki azt a ziccert, hogy ne adjon ki új LEGO Batmobile-t. Ezt láthatjátok az alábbi képen, ami mellett Ben Affleck Batmanje pózol. A képet a Brick Heroes szállította.

Frissítve: Néhány órával később a Wall Street Journal is lehozta az első képet, és a cikkükből kiderül, hogy 2016. január 1-jén jelenik meg a készlet, amelyben ez a LEGO Batmobile megtalálható lesz. Egyelőre a szett sorozatszámát nem ismerjük, viszont azt tudjuk, hogy 306 elemből fog állni, három minifigurát találunk benne, az ára pedig $29,99 dollár lesz az Államokban.

A Batmobile ajtajai nyithatóak lesznek, és a másik két minifigura egy másik járművet kap, szóval ezekből tevődik majd össze a készlet. Mivel a film jelen lesz a 2015-ös Comic-Conon, így július 9-én már elvileg kiállítják San Diegóban a teljes készletet, vagyis már nem sokat kell várnunk a további képekre, és aa sem, hogy lehulljon a lepel a másik járműről.

Itt a Batman v Superman LEGO Batmobile-ja

LAS VEGAS, NV - JUNE 09:  The Batmobile from "Batman v Superman: Dawn of Justice" movie franchise on display during the Licensing Expo 2015 at the Mandalay Bay Convention Center on June 9, 2015 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Gabe Ginsberg/Getty Images)

2015-06-30