Most épült: Frankenstein a laborban

első kép, hírek

Több hét tervezgetés után végre elkészültem az első saját építésű készletemmel, ami a Frankenstein a laborban nevet kapta. Sajnos nem teljesen saját tervezésű, ellenben a világhálón talált három-négy fotó alapján építettem újjá Lego Digital Designerben (a Lego saját tervezőprogramja), ami csak néhány órát vett igénybe, aztán pedig szép lassan elkezdtem az anyagbeszerzést.

Ez lett belőle hát, igazándiból a Monster Fighters téma rajongójaként ez a készlet jól fog mutatni a gyűjteményemben, ráadásul sokkal nagyobb élmény volt felépíteni, mint azt gondoltam volna. Megjegyzem, hogy a LDD-nek nem a legerősebb az építési útmutató generátora, ami nehézségeket okozott, de az akadályok simán elgördültek, csak idő kellett hozzá. Szintén nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz egyes részeit megépíteni, és beállítani. Ezzel be is ismertem, hogy vannak, illetve voltak gyengébben funkcionáló részei, amire még egy kis időt rászánva találtam is megoldásokat. Most már stabilnak mondható építményről beszélünk, bár még egy lila üveget várok, hogy teljes legyen a szett, de nézzük képekben:

01

02

03

04

05

06

zombik

Ez a két zombi figura csak amolyan véletlenszerű módon született. Akadt pár torsó és láb, valamint fej a tarsolyomban, aztán megszülettek ők. Adtok nekik nevet?!

2015-04-13